Έχεις ακούσει πολλές συμβουλές που αφορούν στο φαγητό, αλλά και στο μαγείρεμα του. Κυρίως μύθοι από γενιά σε γενιά, όπως «το γάλα κάνει καλό στα κόκαλα» και άλλα τέτοια τετριμμένα. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα και η επιστήμη το αποδεικνύει:
- Να μην χρησιμοποιείς το ξύλο κοπής για να κόψεις κρέας: Λένε ότι εκεί τα περισσότερα βακτήρια που δεν φεύγουν όσο και να καθαρίσεις. Επιστήμονες από την Καλιφόρνια σημειώνουν ότι τα βακτήρια μπορεί να μείνουν ζωντανά ένα διάστημα στην επιφάνεια, αλλά δεν μπορούν να αναπαραχθούν και πεθαίνουν. Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ξύλινο ή στο πλαστικό εκτός μόνο ότι ο δεύτερος βλάπτει και το περιβάλλον.
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή: http://www.manslife.gr/leisure/fagito/11-mythoi-gia-fagito-poykatarriptontai