Υλικά
- Στήθος κοτόπουλο 400 γρ κομμένο μπουκιές
- Μελιτζάνες φλάσκες 2 μεγάλες
- Πατάτες 3 τεμ κομμένες ροδέλες
- Μανιτάρια λευκά 500 γρ
- Πιπεριά Φλωρίνης 1 ψιλοκομμένη
- Ντοματίνια 10 τεμ κομμένα στην μέση
- Αλάτι - πιπέρι
Για την κρούστα γιαουρτιού
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε τρεις φέτες την κάθε μία, τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό για λίγο και τις στραγγίζουμε. Τις ψήνουμε στο γκριλ ή σε ένα τηγάνι να μαλακώσουν ελαφρώς. Παράλληλα έχουμε πλύνει και κόψει το κοτόπουλο σε μικρές μπουκίτσες και το βράζουμε μαζί με τις πατάτες σε κατσαρόλα με νερό για 10 λεπτά περίπου (ίσα να μαλακώσουν λίγο).
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά Φλωρίνης και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, βάζουμε στον πάτο από μία στρώση πατάτες, μετά βάζουμε τις μελιτζάνες αλλά κρατάμε δύο φέτες για το τέλος. Προσθέτουμε το περισσότερο κοτόπουλο, την πιπεριά, τα μανιτάρια, μερικά ντοματίνια κομμένα στην μέση και αλατοπιπερώνουμε.
Τοποθετούμε από πάνω τις υπόλοιπες πατάτες καλύπτουμε με τις δύο φέτες μελιτζάνες που κρατήσαμε, ρίχνουμε από πάνω και τις υπόλοιπες μπουκίτσες κοτόπουλου μαζί και με τα υπόλοιπα ντοματίνια κι αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε καλά σε ένα μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε να χτυπάμε ώστε να ενωθεί με τα αυγά και τέλος προσθέτουμε το κασέρι. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε το φαγητό μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Cut the aubergines into three slices each, put them in salted water for a while and drain them. Bake them on the grill or pan to soften slightly. We have also wash and cut chicken into small bites and boil with the potatoes in a pot of water for about 10 minutes (equal to soften a bit).
Finely chop the Florina pepper and sauté in a pan in a little olive oil the mushrooms. Butter a pyrex, put the bottom of a layer of potatoes, then put the eggplant, but keep two slices for the end. Add the most chicken, pepper, mushrooms, a few chopped cherry tomatoes and salt pepper. Place over the remaining potatoes cover with two slices of eggplant that we kept, and sprinkle with the remaining chicken bites along with the remaining tomatoes and pepper.
Beat the eggs in a bowl, add the yoghurt, continue to beat to unite with the eggs and add the kasser. Stir well and pour our food. Bake in a preheated oven for 30 minutes until it is brown and is ready to enjoy it.