ad sense

Σελίδες

ad sense

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

«Όχι» στις τραγανές πατάτες και στο πολύ φρυγανισμένο ψωμί

Οι τραγανές ψητές πατάτες και το πολύ φρυγανισμένο ψωμί περιέχουν υψηλά επίπεδα μίας επικίνδυνης χημικής ουσίας, προειδοποιεί η βρετανική Αρχή τροφίμων.

Σε αναλύσεις που πραγματοποίησε σε 50 νοικοκυριά ανακάλυψε ότι κανένας καταναλωτής δεν ήξερε πως παραψήνοντας τις πατάτες στον φούρνο ή στο τηγάνι και το ψωμί στην τοστιέρα ή την φρυγανιέρα, υπήρχε κίνδυνος για την υγεία του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή:   http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=462879&catID=19