Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 2 – Eύκολη
Υλικά
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια ταλιατέλες
400 γραμμάρια φέτα
100 γραμμάρια ρεγκάτο
150 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
8-10 φέτες γκούντα
2 κρέμες γάλακτος light
500 γραμμάρια ταλιατέλες
400 γραμμάρια φέτα
100 γραμμάρια ρεγκάτο
150 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
8-10 φέτες γκούντα
2 κρέμες γάλακτος light
Εκτέλεση
Σπέσιαλ ζυμαρικά με τυρί στο φούρνο.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση με μισή κουταλιά αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τις ταλιατέλες Τις ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε να βράσουν για 6-8 λεπτά.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι τη μέση με μισή κουταλιά αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τις ταλιατέλες Τις ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε να βράσουν για 6-8 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμες τις βγάζουμε από την κατσαρόλα,στραγγίζουμε το νερό, της ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και της ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Τρίβουμε τη φέτα και το ρεγκάτο και κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια απλώνουμε σε ένα πυρέξ τα μακαρόνια και τα αναμειγνύουμε με το μείγμα τυριών και το μπέικον.Πάνω από τα μακαρόνια τοποθετούμε τις φέτες γκούντα φροντίζοντας να μην υπάρχουν κενά και περιχύνουμε τις κρέμες γάλακτος.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε το σουφλέ να ψηθεί στους 160 βαθμούς στον αέρα ή στους 180 βαθμούς στην ένδειξη πάνω- κάτω για μισή ώρα περίπου.
---------------------------------------------------------------
Time required: 45 minutes
Difficulty grade (1-5): 2 - Easy
materials
For 4-6 people
500 grams of tagliatelle
400 grams feta
100 grams regkato
150 grams of bacon sliced
8-10 slices of gouda
2 cream light milk
Implementation
Special pasta with cheese in the oven.
Place in a water pot halfway with half a tablespoon of salt. Once the water starts to boil, add the tagliatelle The stir with a spoon to avoid sticking and boil for 6-8 minutes.
Once they are ready to remove from the pan, drain the water, put it back in the pot and mix with a little olive oil.
Grate the cheese and regkato and cut the bacon into small pieces.
Then spread into a Pyrex pasta and mix with the cheese mixture and beikon.Pano from spaghetti place the slices of gouda sure there are no gaps and pour the milk creams.
Preheat the oven and place the soufflé is cooked at 160 degrees in the air or at 180 degrees in the display up and down for about half an hour.