Ο ταλαντούχος σεφ προσφέρει εξτρά πινελιές απόλαυσης σε ένα ριζότο που θα σου μείνει αξέχαστο!
Υλικά
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 λίτρο ζωμός λαχανικών
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 250 γρ. ρύζι για ριζότο
- 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 μικρό μάτσο βασιλικού, χοντροκομμένο
- 4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη