ad sense

Σελίδες

ad sense

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σαλάτα με ρεβίθια, χαλούμι και λουκάνικο


Προετοιμασία 15 λεπτά

Μαγείρεμα 8 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα



Υλικά-400 γρ. ρεβίθια βρασμένα (ή κονσέρβα)
-250 γρ. χαλούμι κομμένο
-2 λουκάνικα χωριάτικα με πορτοκάλι σε φέτες
-2 πιπεριές Φλωρίνης
-1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
-1/4 φλιτζανιού ξίδι
-1 κουτ. σούπας ζάχαρη
-1 ματσάκι φύλλα μαϊντανού
-μερικά ανάμεικτα φύλλα λαχανικών έτοιμα
-4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-αλάτι, πιπέρι


Eκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το κρεμμύδι με το ξίδι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε στην άκρη. Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο το χαλούμι και το λουκάνικο για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σουρώνουμε το κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με το λουκάνικο, τα ρεβίθια, τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τα φύλλα λαχανικών και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.