ad sense

Σελίδες

ad sense

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να φτιάξετε την πιο νόστιμη κοτόσουπα...How to make the most delicious chicken soup ..

Τι θα χρειαστείτε (υλικά για 8 μερίδες)


2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 ξερό κρεμμύδι


3 καρότα

3 σκελίδες σκόρδο

1 ματσάκι σέλερι

2 μεγάλα κομμάτια από στήθος κοτόπουλο

1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανό και ένα βασιλικό

Μισό κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

1 φύλλο δάφνης

Πιπέρι- αλάτι

Και η ιταλική πινελιά… 180 γραμμάρια μακαρόνια φιογκάκια (προαιρετικά)

Τι θα κάνετε

Βήμα 1ο

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια, αφήστε τα να σοταριστούν με το λάδι σε μέτρια φωτιά.

Βήμα 2ο

Ενώ σοτάρονται, πλύνετε και ψιλοκόψτε τα καρότα και το σέλερι. Έπειτα, προσθέστε τα στο σκεύος και αφήστε τα να μαραθούν μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Βήμα 3ο

Σειρά έχει το κοτόπουλο! Αφαιρέστε προσεκτικά την πέτσα και το λίπος που δεν θέλετε. Οι ειδικοί συνιστούν να μην το πλένουμε πριν το μαγειρέψουμε- τα μικρόβια θα εξουδετερωθούν όταν βράσει.

Στη συνέχεια, προσθέστε το στην κατσαρόλα μαζί με το δαφνόφυλλο, τον βασιλικό, το θυμάρι, τον μαϊντανό και το πιπέρι. Προσθέστε 8 φλιτζάνια νερό και αφήστε το μίγμα να μαγειρευτεί σε δυνατή φωτιά μέχρι να βράσει. Μόλις δείτε τις… μπουρμπουλήθρες, κατεβάστε τη φωτιά και περιμένετε μέχρι η σούπα σας να σιγοβράσει για μία ώρα.

Βήμα 4ο
Έπειτα από μία ώρα, απομακρύνετε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα. Με δύο πιρούνια, αφαιρέστε το κρέας από το στήθος και κόψτε το σε μικρά κομματάκια. Προσθέστε τουλάχιστον μία κουταλιά της σούπας αλάτι- αν προτιμάτε, και περισσότερο!

Βήμα 5ο

Αν θέλετε να πάτε την κοτόσουπα σε άλλο… επίπεδο, προσθέστε τα μακαρόνια στην ίδια κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά, ανεβάστε το μάτι στη δυνατή φωτιά και αφήστε το μίγμα να βράσει για τουλάχιστον 7 λεπτά.
Βήμα 6ο
Στη συνέχεια, ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα το κομμένο κοτόπουλο, προσθέστε ακόμα δύο φλιτζάνια νερό και αφήστε το λίγο ακόμα και σιγοβράσει.
Λίγο πριν το τέλος δοκιμάστε το δημιούργημά σας για να δείτε αν χρειάζεται κι άλλο αλάτι.
Και το τελικό αποτέλεσμα:
Καλή σας όρεξη!
-------------------------------------------------------------------What you'll need (materials for 8 servings)
 2 tablespoons olive oil
1 onion
3 carrots
3 cloves garlic
1 bunch celery
2 large pieces of chicken breast
1 teaspoon of parsley and a basil
Half teaspoon thyme
1 bay leaf
Piperi- salt
And the Italian touch ... 180 grams of pasta bows (optional)
What will you do
1st step
Chop the onion and garlic. Then let them sotaristei with the oil over medium heat.
step 2
While sautéed, wash and chop the carrots and celery. Then add to the pot and let them wither along with the onion and garlic.
step 3
Range is the chicken! Carefully remove the skin and fat that you do not want. Experts recommend not to wash before mageirepsoume- germs will be neutralized when boiled.
Then add to the pot along with bay leaf, basil, thyme, parsley and pepper. Add 8 cups of water and let the mixture cook over high heat until it boils. Just look at the ... bubbles, lower the heat and wait until your soup to simmer for one hour.
step 4
After one hour, remove the chicken from the pot. With two forks, remove the breast meat and cut it into small pieces. Add at least one tablespoon of salt- if you prefer, and more!
step 5
If you want to get the chicken soup to another level ..., add the pasta in the same pot with the remaining ingredients, upload the eye in high heat and allow the mixture to boil for at least seven minutes.
step 6
Then pour into the pot the chopped chicken, add two more cups of water and let it simmer a bit even.
Shortly before the end try your creation to see if it needs more salt.
And the end result:
Bon appetit!