ad sense

Σελίδες

ad sense

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καρυδόπιτα... Pecan pie

Συστατικά:

3 φλιτζάνια καρυδόψιχα τριμμένη
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 1/4 φλιτζάνια αλεύρι
6 αυγά
1 φλιτζάνι βούτυρο
2 κουταλάκια γλυκού κανέλλα
3 κουταλιές σούπας γάλα
2 κουταλάκια baking powder

για το σιρόπι
2 1/4 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό

Οδηγίες:

Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και κρατήστε τη σε μπολ. Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέστε την κανέλα και τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ρίξτε εναλλάξ το αλεύρι με τα καρύδια και στο τέλος τη μαρέγκα.
Ψήστε στους 200°C για 30-45΄. Όταν φουσκώσει και στερεοποιηθεί χαμηλώστε στους 180°C.
Βράστε στο μεταξύ το σιρόπι για 8΄ και όταν βγει το γλυκό από το φούρνο περιχύστε με το χλιαρό σιρόπι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Components:

3 cups grated walnuts
1 1/2 cup sugar
2 1/4 cups flour
6 eggs
1 cup butter
2 teaspoons cinnamon
3 tablespoons milk
2 teaspoons baking powder

for siropi2 1/4 cups sugar
3 cups water
Instructions:

Beat the egg whites into meringue and keep it in a bowl. Cream the butter with the sugar, add the cinnamon and the egg yolks, beating.
Take the flour alternately with nuts and end of the meringue.
Bake at 200 ° C for 30-45. When inflated and solidified lower at 180 ° C.
Boil the syrup between about 8 and when out sweet from the oven pour the warm syrup.