Συστατικά:
Οδηγίες:
1. Σε μεγάλη μπολ ανακατέψτε 8 φλιτζάνια αλεύρι με το αλάτι και τα μυρωδικά. Σε ένα μικρότερο διαλύστε τη σόδα στο μπράντι και αδειάστε το μείγμα στο αλεύρι. Ανακατέψτε και ζυμώστε καλά, μέχρι να γίνει μια μαλακιά ζύμη. Αν είναι πολύ υγρή, προσθέστε λίγο αλεύρι.
2.
3.
Αφήστε να κρυώσουν εντελώς σε σχάρες, και διατηρήστε σε κουτιά ή γυάλες που κλείνουν αεροστεγώς.
--------------------------------------------------------------------------------------
8 to 10 cups of flour for all uses
1/2 tsp. Salt
1 tsp. Cinnamon grated
1/2 tsp. Grated garyfa
Another
2 ½ cups of sweet wort or molasses diluted with water
1 ½ cup olive oil
1/2 cup brandy
1 ½ tsp. Baking soda
Instructions:
1. In large bowl, combine 8 cups of flour with salt and herbs. In a smaller soda dissolve in brandy and pour the mixture into the flour. Mix and knead well until a soft dough. If it is too wet, add a little flour.
2. Take the dough pieces and plastic cord about the thickness of the little finger. Cut into pieces 12-15 cm. Join the two ends to make buns, or tie a knot in cord for most compact Must Cookies.
3. Place on sheet and bake in a preheated oven at 180 ° C for 20 to 25 in the preheated oven until hardened.
Leave to cool completely on racks, and keep in boxes or jars airtight.