Οδηγίες:
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κόκορα.
2. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις σκελίδες του σκόρδου και σβήνουμε με το κρασί,
3. Προσθέτουμε τον πελτέ, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, την δάφνη και αλατοπιπερώνουμε,
4. Αφήνουμε να ψηθεί και ύστερα από μισή ώρα προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια.
5. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για μισή ώρα ακόμα και προσθέτουμε τις πατάτες.
Σε περίπου μία ώρα το φαγητό είναι έτοιμο. Σρερβίρετε με μακαρόνια χοντρά