Εχετε δοκιμάσει τα ανοιξιάτικα ντοματίνια , πεντανόστιμα και ζουμερά;
Δοκιμάστε τα και βάλτε τα και στις μακαρονάδες σας.
Υλικά
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 20 ντοματίνια
- 5-8 μαύρες ελιές, κομμένες
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Φρέσκο βασιλικό
- Παρμεζάνα για τρίψιμο
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράστε τα μακαρόνια που επιλέξατε, ανάλογα με τις οδηγίες, σε αλμυρό νερό
- Σε κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο και ροδίστε το κρεμμύδι και το σκόρδο
- Προσθέστε τα ντοματίνια, ολόκληρα, τις κομμένες ελιές, τη ζάχαρη, το αλάτι και πιπέρι
- Αφήστε να να ροδίσουν, όχι να λιώσουν τα ντοματίνια για 6-8 λεπτά
- Αυτό γίνεται μια υπέροχη και πλούσια σάλτσα
- Αφού στραγγίσετε τα μακαρόνια, ρίξτε τα στην κατσαρόλα, ανακατέψτε και σερβίρετε με μπόλικη παρμεζάνα
- Ρίξτε λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό από πάνω
Have you tasted spring cherry tomatoes, delicious and juicy?
Try them and put them on your spaghetti.
Materials
1 pack of spaghetti
4 tablespoons of olive oil
1 big onion
2 cloves of garlic
20 cherry tomatoes
5-8 black olives cut
1 pinch of sugar
Fresh basil
Parmesan for scrubbing
Salt and pepper
Implementation
Boil the macaroni you chose, according to instructions, in salt water
In a pan heat the olive oil and roast the onion and garlic
Add the cherry tomatoes, whole, cut olives, sugar, salt and pepper
Let them be golden, not melted tomatoes for 6-8 minutes
This is a wonderful and rich sauce
After draining the macaroni, pour them into the pot, mix and serve with a large parmesan
Throw a little chopped basil over
Read More from the source... Διαβαστε περισσοτερα απο τη πηγη