ad sense

Σελίδες

ad sense

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ροσμπίφ στο φούρνο...Robbief in the oven



Το ροσμπίφ μοσχάρι είναι καλή λύση για γιορτινό τραπέζι. Η γαλοπούλα δεν αρέσει σε όλους!
Σας δίνω μια βασική, αυθεντική συνταγή. Χρειάζεται ένα καλό κομμάτι κρέας (φιλέτο ή άλλο) και μερικά απαραίτητα υλικά.
Υλικά                                              Zante Cooking
  • 1 ροσμπίφ μόσχου (με το λίπος του)        
  • 1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο
  • 3 καρότα, σε λωρίδες
  • 1 κλαδί σέλινο, χοντροκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένο
  • 2 κλαδιά δεντρολίβανο
  • Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
  • Ανάψτε τον φούρνο εγκαίρως στους 250 βαθμούς
  • Σε ταψάκι τοποθετήστε τα κρεμμύδια, σκόρδα, καρότα, σέλινο -Προσθέστε τα κλαδιά δεντρολίβανου και το κρασί
  • Πάνω σε όλα αυτά τοποθετήστε το ροσμπίφ -Ρίξτε αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο παντού
  • Ψήστε για 15 λεπτά -Μειώστε στους 200 βαθμούς και ψήστε ακόμη 18 λεπτά ανά κιλό κρέατος (αν θέλετε το κρέας να είναι πολύ κόκκινο) -Ψήστε 22 λεπτά ανά κιλό κρέατος αν θέλετε να είναι  medium -Αν θέλετε να βεβαιωθείτε απολύτως για το ψήσιμο, ανοίξτε το κρέας με μαχαίρι, ελέγξτε και ξαναψήστε όσο θέλετε -Να μείνει τουλάχιστον ροζέ!
  • Αφαιρέστε τον σπάγγο και το λίπος γύρω από το ροσμπίφ, σερβίρετε σε φέτες, αν και δεν είναι υποχρεωτικό.
===================================

The roast beef is a good solution for a festive table. The turkey does not like everyone!

I give you a basic, authentic recipe. It takes a good piece of meat (fillet or other) and some necessary ingredients.

Materials

1 calf cocktail (with its fat)
1 onion, coarse
3 carrots, in strips
1 branch of celery, coarse
3 cloves of garlic, coarsely chopped
2 branches of rosemary
Olive oil, salt and pepper
1 glass of red wine

Implementation                      Zante Cooking

Burn the oven in time to 250 degrees
Put on on a dish the onions, garlic, carrots, celery - Add the rosemary and wine
On top of all of this place the roast beef - Pick salt and pepper, olive oil everywhere
Bake for 15 minutes - Reduce to 200 degrees and bake for 18 minutes per kilo of meat (if you want the meat to be too red) -Fry 22 minutes per pound of meat if you want to be medium -If you want to make sure to bake it, open the meat with a knife, check and re-grow as much as you want - Leave at least rosé!
Remove the stalk and fat around the spinner, serve in slices, although it is not mandatory.