ad sense

Σελίδες

ad sense

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Αυγά μάτια με σάλτσα ντομάτας...Eggs eyes with tomato sauce.Μυρωδάτο χοιρινό με ρύζι...Fried pork with rice




Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να κάνετε                                Zante Cooking

Σε αντικολλητικό τηγάνι βάλτε την ντομάτα και το αλάτι (και τη ζάχαρη, αν επιθυμείτε) και σιγοβράστε για 6-7 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Προσθέστετο λάδι, ανακατέψτε και βράστε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 2-3 λεπτά.
Σπάστε τα αυγά πάνω από την ντομάτα, χωρίς να διαλύσετε τους κρόκους. Ανά διαστήματα, βάλτε λίγη σάλτσα πάνω στα αυγά με ένα κουτάλι.
Ρίξτε λίγο πιπέρι και σερβίρετε τα αυγά ζεστά. 

Μυρωδάτο χοιρινό με ρύζι



Λίγο φρέσκο κόλιανδρο

Τι πρέπει να κάνετε
Σκίστε το «δέρμα» απ' τα λουκάνικα, αφαιρέστε το κρέας τους και φτιάξτε μικρά «κεφτεδάκια» σε μέγεθος ελιάς. Βάλτε το λάδι να κάψει σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίστε το κρέας απ' όλες τις πλευρές. Αφήστε στην άκρη τα «κεφτεδάκια».
Βάλτε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο τηγάνι κι αφήστε τα να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας. Προσθέστε τα μυρωδικά και το ρύζι και αφήστε τα για ακόμα ένα λεπτό.
Ρίξτε τον ζωμό και τη ντομάτα κι αφήστε να βράσουν ανακατεύοντας για 10 λεπτά -ή μέχρι το ρύζι να μαλακώσει.
Σερβίρετε σε μπολ, προσθέστε φρέσκο κόλιανδρο και απολαύστε με ψημένο ψωμί. 


                                                                         Zante Cooking
Fried pork with rice
What you will need
4-6 sausages
1 tablespoon of olive oil
1/2 onion, finely chopped
2 cloves of garlic, mashed
1 teaspoon of coriander
1 teaspoon of cumin
140 grams of long grain rice
850 ml of vegetable broth -see here how to make it
400 grams of chopped and peeled tomatoes
A little fresh coriander
What you have to do
Throw the "skin" from the sausages, remove their meat and make small "meatballs" in olive size. Put the oil in a large non-stick pan and cook the meat from all sides. Leave aside "meatballs".
Put the onion and garlic in the pan and let them soften for about 5 minutes, stirring. Add the herbs and rice and leave for another minute.
Throw the broth and tomato and let it boil for 10 minutes - or until the rice softens.
Serve in a bowl, add fresh coriander and enjoy with baked bread.