ad sense

Σελίδες

ad sense

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Σπιτικός γύρος κοτόπουλο...Homemade chicken kebab (gyros)




                               Zante Cooking

Οδηγίες

Πλένουμε πολύ καλά το κοτόπουλο.Το κόβουμε πρώτα σε λωρίδες και στην συνέχεια σε πολύ λεπτά κομμάτια.Το αφήνουμε σε ένα  σουρωτήρι.Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζουμε το κοτόπουλο,το κρεμμύδι σε ροδέλες κι όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σε ένα ταψί μεγάλο στρώνουμε λαδόκολλα και ψήνουμε το κοτόπουλο στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Στην συνέχεια το βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει καλά και να πιάσει μια ωραία κρούστα. Σερβίρεται ζεστό με γαρνιτούρα της επιλογής μας.

Materials
Chicken fillet of 1 kg (500 g of bacon and 500 g of breast)
Dry onion 1 cut into washers
Olive oil 4 tablespoons
Mustard dijon 2 tbsp
Sweet paprika 2 tablespoons of sweet
Oregano 2 tbsp
Lemon juice from 1 lemon
Salt Pepper
                                     Zante Cooking
Instructions
Wash the chicken very well. Cut it first into strips and then into very thin pieces. Leave it in a strainer. In a large glass bowl we put the chicken, onion on washers and all the rest of our materials. Cover with a transparent film and leave it in the refrigerator for 2 hours. In a large baking pan bake pastries and bake the chicken in the oven at 180 degrees for 15 minutes. Then put it on the grill until it gets brown and gets a nice crust. Served hot with a garnish of our choice.